Dorohoi News Logo

„Vis de artist” [VIDEO]: Copii și tineri din Dorohoi prezenți la „flashmob” organizat la Botoșani

Vis de artist Botosani2

Asociația culturală „Vis de Artist” în parteneriat cu Asociația „B-Right Media” au organizat în cadrul evenimentului „Earth hour” Botoșani 2012, campanie susținută de Primăria Botoșani, un flashmob inedit.

Pe fondul sonor al celebrei piese „Ai se eu te pego”, interpretată de membrii și voluntarii de la Asociaţia culturală „Vis de Artist”, tinerii din Centrul de Voluntariat „B-Right Media” au realizat un flashmob, la care au participat şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean al Elevilor şi ai trupei „EBS”. S-au prins cu toţii în dans, purtând brăţări şi ochelari fluorescenţi, pe care Asociaţia „B-Right Media” i-a pus la dispoziţie în cadrul proiectului „Be Right- Centru de Voluntariat la Botoşani”, finanţat de Comisia Europeană prin Programul Tineret în Acţiune.

La această acțiune au participat aproximativ 50 de copii și tineri din Dorohoi, Botoșani, Roma, Bucecea, Săveni, Coțușca, Vlădeni, Draxini, Dersca, precum și voluntarul turc sosit la Botoșani, Hayri Bekereci, al cărui mentor este Daniel Ciucălău, membru Vis de Artist, iar momentul muzical a fost coordonat de profesorii Florin Ciobanu și Cătălina Constantinovici. (DorohoiNews.ro)


cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web